Hirdetés

Kisgyermekes családok várják Pótnagyijukat!

 

Társadalmi vállalkozásban nyújtott szolgáltatásunkhoz, amelyben a profitcél és a társadalmi cél közötti egyensúly megteremtésére törekszünk, olyan aktív hölgyeket és urakat hívunk, akiknek kedvükre lenne az időtöltés egy pót-unokával.

2013.04.30. 09:14   http://www.potnagyiszolgalat.hu/

(Forrás:Pammer Stella)


Ha kedvet érez a munkához, várjuk csapatunkba. Elsősorban nyugdíjas nevelőket, pedagógusokat, gyermek egészségügyi szakembereket várunk, de szívesen fogadunk gyermekszerető, családi közösségre vágyókat is. Felkészítésüket óvónő, dietetikus és a Magyar Vöröskereszt munkatársa segíti.

Hogyan kerülhetsz az adatbázisba?

 

Az sem hátrány, ha tud főzni, sütni, nem riad vissza a babazsúr lebonyolításától sem. A jelentkező pótmamák, pótpapák egynapos tanfolyamon vesznek részt, ahol meghívott szakemberek tartanak elméleti és gyakorlati előadásokat és bemutatókat olyan témakörökben, amelyek ismerete segít a gyermekekkel való hosszú távú foglalkozásban, a szükséges készségek fejlesztésében, az erre való felkészülésben. A tanfolyam díja: 3000 Ft/ fő, befizetésével biztosítják helyüket a tanfolyamon, és amelyet regisztráció esetén visszatérítünk.

Az adatbázisba a tanfolyamon való részvételi igazolás bemutatása, a regisztrációs lap valamint a 30 napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány leadása után kerülhet. Az egyszeri éves, regisztrációs díj: 5500 Ft+Áfa. A díjat a helyszínen, a tanfolyam végén, az igazolás átvételekor kell fizetni. További költség nem terheli a Jelentkezőt. A gyermekkel való foglalkozás időtartamát és mértékét a szülővel kötött egyéni szerződés határozza meg.

 

Adatai az adott év alatt elérhetők a weboldalon, amelyet folyamatosan népszerűsítünk, hirdetünk, erősítve ezzel az ismertségét.

Szervezett programjainkhoz is – családi napok, táborok – adatbázisunkból hívjuk munkatársainkat.

Országos adatbázisunkba történő jelentkezés folyamatos!

Érdeklődő leveledet a potnagyiszolgalat@hotmail.com   e-mail címre várjuk!

Őszintén remélem a lehetőség elnyerte tetszését és hamarosan Partnereink között köszönthetem.

Vállalkozásunkkal olyan kulturális és gazdasági tevékenységeket támogatunk, amelyek az egészségnevelésen túl tudatos életmódváltáshoz nyújtanak kreatív ötleteket.

A tudati nevelés az alapja a munkának, az egyéni felelősség hangsúlyozásával. Tankonyhánkban www.pammers.hu a főzés, a módszer, a sikerélmény forrása. Gyakorlati és elméleti tanfolyamokon. az egészségtudatos programokon kívül a takarékos életvitel, a pénzügyi ismeretek, a háztartásvezetés, a családi összetartozás és feltétlen segítségnyújtás hangsúlyozása is helyet kap. Tanfolyamainkba szociális, életviteli, környezeti modulokat is beépítettünk. Az egészségmagatartás szokásrendszerének megalapozása, fejlesztése, a káros szenvedélyek veszélyeinek felismerése mellett hangsúlyozzuk az egyéni felelősségvállalás fontosságát.

Foglalkozásainkon részt vevő szülők részéről fogalmazódott meg az igény, szolgáltatásunkra. A munkában töltött kor kitolódásával a nagyszülők jelenléte a családokban korlátozódik. A kisgyerekek őrzésében, nevelésében kevéssé tudnak részt venni, valamint a fiatal szülők sem fordulhatnak mindig segítségért, tanácsért feléjük. A szülők számára távollétükben is fontos a kisgyermekek érzelmi nevelése, a példakép, a követhető viselkedési normák kialakulása.

A pótnagyi vagy pótpapi érzelmileg gazdagabb, felelősségteljes, tapasztalt ember, aki ennél fogva diplomatikusabban kezeli a konfliktusokat, szeretet teljesebb légkört kialakítva.

Adatbázisunkat országos ismertségű nyomtatott és elektronikus felületeken hirdetjük.  Kapcsolatban állunk egészségügyi szolgáltatókkal, gyermeknevelő intézményekkel.

 

A tanfolyamról:

Minden hónap utolsó csütörtök 12.00-18.00 között – előzetes bejelentés alapján
Tartalom:

11.30 – 12.00 érkezés

Változtass, hogy változhass!

Mért pont most, miért pont én?

Amikor a legjobb igyekezeted ellenére is fordítva sül el minden…. amikor meglepődsz azon, mennyire túlreagálsz  dolgokat… amikor minden próbálkozásod kudarcba fullad…  amikor úgy érzed a világ is ellened esküszik, van megoldás és segítség.

90 perces életszervező tréningünk segíti azokat a megváltozott élethelyzetbe kerülteket, akik valóban döntöttek, nem várnak tovább és változtatni készek az életükön.

Foglalkozásunkon tanácsot és használható tippeket kapnak a tudatos és célirányos életvezetéshez.

Foglalkozásvezető: Pammer Stella

 13.40- 14.40

 1.) Gyakorlati elsősegélynyújtás (bölcsőhalál, égési sérülések, vágások, horzsolások).

Előadó: A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet munkatársa

 14.45- 15.40

1.) Viselkedési problémák kezelése, játékok: elméleti, sport, konyhában, stb.

Előadó:Óvodapedagógus – Varga Marietta

 15.45- 16.40

1.)kisgyermek étkezése ( evés zavarok, allergia, élelmiszer érzékenység)

 Előadó: Kisa Judit, dietetikus

16.45-től Adatlapok leadása, regisztráció, igazolás átadása

Üdvözlettel:

Pammer Stella      
06/20/390 3335


potnagyiszolgalat@hotmail.comKüldje el másoknak is az oldalunkat!
Online rádiók

+5
H: +7°
L: -1°
Budapest
Péntek, 15 Február
7 napos előrejelzés
Szo Vas Hét Ked Sze Csü
           
+1° +2° +2° +4° +7° +3°
+1° -2° -6° -3° +3° +2°
Copyright © 2005 - 2014. KABOR MÉDIA. Minden jog fenntartva!
Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért az üzemeltető nem vállal felelősséget. Az elhelyezett fizetett politikai hirdetések vagy egyéb reklámok nem tükrözik a szerkesztők vagy az üzemeltető véleményét. A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit.